Σαρωτική νίκη της Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα του VMRO-DPMNE στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία

05:01 - 25/04/2024

Καθαρή νίκη της Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, υποψήφιας του αντιπολιτευόμενου VMRO-DPMNE στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία. Αντίπαλός της στον δεύτερο γύρο της 8ης Μαΐου, ταυτόχρονα με τις βουλευτικές εκλογές, ο Στέβο Πεντάροφσκι. Σαρωτική επικράτηση στον χθεσινό πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών για την υποψήφια του δεξιού αντιπολιτευόμενου κόμματος VMRO-DPMNE, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, με διπλάσιο ... Περισσότερα To άρθρο Σαρωτική νίκη της Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα του VMRO-DPMNE στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φινλανδία – Ελλάδα 0-0 live: Μαζική άμυνα από τους γηπεδούχους που δεν επιτρέπουν στην Εθνική να δημιουργήσει ευκαιρίες

MotoGP: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Χόρχε Μαρτίν με Pramac Ducati

Βασίλης Μαυρογεωργίου: «Με το “Έχω παιδιά” έχω αρχίσει να φαντάζομαι τον εαυτό μου με μια τέτοια οικογένεια»

Νεκροί δύο στρατιώτες από ισραηλινή επίθεση στα νότια του Λιβάνου

Στη Θεσσαλονίκη έκαψαν σημαίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Αναλυτικά η αυριανή πρόγνωση του καιρού