Αχιλλέας Μπέος: Η νέα απάντηση για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – «Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν»
11:09 - 24/04/2024
Με αφορμή την πρόσφατη ανάρτησή του, κατά την οποία κατήγγειλε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για σεξουαλική κακοποίηση,
To άρθρο Αχιλλέας Μπέος: Η νέα απάντηση για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – «Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέος για Κωνσταντοπούλου: Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν
Ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τον αποκάλεσε «κούκλο»
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜπέος για Κωνσταντοπούλου: «Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν» (video)
Συνέχεια στα περί σεξουαλικής παρενόχλησης που όπως λέει δέχτηκε από την Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνει ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος για το σχόλιο που του έκανε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;». Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολιάζοντας τη φράση αυτή που του έκανε η κυρία Κωνσταντοπούλου την περασμένη Δευτέρα στο προαύλιο […]
The post Μπέος για Κωνσταντοπούλου: «Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν» (video) appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΜπέος για Κωνσταντοπούλου: «Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν»
Ο δήμαρχος Βόλου δίνει συνέχεια στο περιστατικό με την Ζωή Κωνσταντοπούλου την περασμένη Δευτέρα στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου
Διαβάστε το στο Skai.grΜπέος για Κωνσταντοπούλου: Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν
Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε συνέχεια στον ισχυρισμό του, ότι δέχτηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου το σχόλιο «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».
Ο δήμαρχος του Βόλου συνδέθηκε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, περιγράφοντας τι συνέβη στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, ανάμεσα στον ίδιο και την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.
Μεταξύ άλλων, ο Αχιλλέας Μπέος επέμεινε ότι η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου απέναντί του ήταν αυτή την οποία περιέγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «εγώ έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν».
Πιο συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος είπε στην εκπομπή: «Καταρχήν να σας πω ότ
Διαβάστε το στο lamianow.grΑχιλλέας Μπέος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Όταν γελάει είναι γυναικάρα»
«Η ανάρτησή μου εμπεριέχει ένα κομμάτι σοβαρότητας αλλά και χιούμορ»
Διαβάστε το στο neolaia.grΜπέος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν»
Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή την πρόσφατη ανάρτησή του, στην οποία κατήγγειλε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για σεξουαλική παρενόχληση. «Με την κυρία Κωνσταντοπούλου συναντηθήκαμε και στον διάδρομο του δικαστηρίου. Το τι εκστόμισε δε θέλω να δώσω συνέχεια γιατί δεν είναι και ωραίο. Στο βίντεο βλέπετε περνάει από μπροστά μου. Στον διάδρομο του δικαστηρίου, ξανασυναντηθήκαμε. Το “κούκλε” […]
Διαβάστε το στο myvolos.netΜπέος για Κωνσταντοπούλου: Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν
Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε συνέχεια στον ισχυρισμό του, ότι δέχτηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου το σχόλιο «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».
Ο δήμαρχος του Βόλου συνδέθηκε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, περιγράφοντας τι συνέβη στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, ανάμεσα στον ίδιο και την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.
Μεταξύ άλλων, ο Αχιλλέας Μπέος επέμεινε ότι η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου απέναντί του ήταν αυτή την οποία περιέγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «εγώ έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν».
Πιο συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος είπε στην εκπομπή: «Καταρχήν να σας πω ότ
Διαβάστε το στο agrinionews.grΜπέος για Κωνσταντοπούλου: Μπέου για Κωνσταντοπούλου: «Έχω μάθει να την πέφτω σε γυναίκες και όχι να μου την πέφτουν»
Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή την πρόσφατη ανάρτησή του, στην οποία κατήγγειλε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για… σεξουαλική παρενόχληση. «Με την κυρία Κωνσταντοπούλου συναντηθήκαμε και στον διάδρομο του δικαστηρίου. Το τι εκστόμισε δε θέλω να δώσω συνέχεια γιατί δεν είναι και ωραίο. Στο βίντεο βλέπετε περνάει από μπροστά μου. Στον διάδρομο του δικαστηρίου, ξανασυναντηθήκαμε. Το […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr