Πάνος Μουζουράκης: Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία, τη βαφτίσαμε ήδη

11:01 - 24/04/2024

«Όπως μεταδώσατε τόσο όμορφα ότι έγινα μπαμπάς, πείτε και για τον δίσκο μου», είπε ο Πάνος Μουζουράκης. Το νέο του δίσκο με τίτλο «Μεγαλώνω» παρουσίασε χθες (23.04.2024) ο Πάνος Μουζουράκης και οι ρεπόρτερ βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το γεγονός. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε, μάλιστα, πως με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη, βάφτισαν την κορούλα ... Περισσότερα To άρθρο Πάνος Μουζουράκης: Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία, τη βαφτίσαμε ήδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Μουζουράκης: «Βαφτίσαμε κιόλας το παιδί μας – Μου ξύπνησε μια νέα ευτυχία»

Πάνος Μουζουράκης: «Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 3,4 κιλά κοκαΐνης

Βελτιωμένα μεγέθη προβλέπει για το 2024 η Quest

Χρήστος Μάστορας: «Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό»

«Σπαρτιάτες»: Από διακοπή σε διακοπή η δίκη για εξαπάτηση των εκλογών – Άρρωστος ο Στίγκας