Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έχω φορέσει ποτέ second hand ρούχα γιατί δε ξέρω τι ενέργεια κουβαλάνε»
09:09 - 24/04/2024
Στην εβδομάδα μόδας βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου το βράδυ της Τρίτης 23/4 προκειμένου να παρακολουθήσει μια
To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έχω φορέσει ποτέ second hand ρούχα γιατί δε ξέρω τι ενέργεια κουβαλάνε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Bίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν φοράω ρούχα από δεύτερο χέρι, δεν ξέρουμε τι ενέργεια είχε αυτός που το φορούσε
Θα ακουστεί λίγο περίεργο αλλά και οι αντίκες θέλουν προσοχή, πρόσθεσε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από τη λαϊκή
«Δεν φοράω ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η παρουσιάστρια μίλησε για το λόγο που δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι, ενώ τόνισε πως ποτέ δεν έχει αυτοπροταθεί στην τηλεόραση και ούτε θα το κάνει ποτέ. «Το πιο ακριβό μου ρούχο ... Περισσότερα
To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από τη λαϊκή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΒίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από τη λαϊκή – Δεν φοράω ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η παρουσιάστρια μίλησε για το λόγο που δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι, ενώ τόνισε πως ποτέ δεν έχει αυτοπροταθεί στην τηλεόραση και ούτε θα το κάνει ποτέ. «Το πιο ακριβό μου ρούχο είναι ένα Gucci, βραδινό φόρεμα, πολύ ωραίο. Δεν θα σας πω […]
Διαβάστε το στο irafina.gr