Πύρρος Δήμας: Της Αφροδίτης Σκαφίδα, της άξιζε ένα παιδί

16:01 - 23/04/2024

«Όταν χάσαμε την Αναστασία, η μητέρα της μου είπε να συνεχίσω τη ζωή μου» περιέγραψε ο Πύρρος Δήμας, που μίλησε για τη νεογέννητη κόρη που απέκτησε με την Αφροδίτη Σκαφίδα αλλά και την απόφαση της κόρης του Μαρίας να αλλάξει το επίθετό της. Ο Πύρρος Δήμας, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ήταν καλεσμένος σήμερα ... Περισσότερα To άρθρο Πύρρος Δήμας: Της Αφροδίτης Σκαφίδα, της άξιζε ένα παιδί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Αλέξανδρος Παρθένης αποκαλύπτει για τη διάρρηξη στο σπίτι του: «Ανέβηκαν στο μπαλκόνι μου με γάντζους, τα παιδιά μου είναι σοκαρισμένα»

Φαίη Σκορδά: Ο Γιώργος Λάγιος την προσκάλεσε σπίτι του για ένα κρασί – «Δεν βγαίνω date»

Super League playout: Καθοριστικό ματς στη Λαμία – Θέλει να «ανασάνει» η Athens Kallithea στη Λεωφόρο

Γάζα: Τουλάχιστον 17 νεκροί από ισραηλινή επίθεση – Χτύπημα σε σχολείο καταγγέλλουν οι Παλαιστίνιοι

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ανοδικά κινείται σήμερα ο Γενικός Δείκτης – Θετικά πρόσημα και στην Ευρώπη

Η Όπρα Γουίνφρεϊ επέλεξε το «Matriarch» της Τίνα Νόουλς για τη λέσχη βιβλίου της