«Ο γιος μου πήγε να παρακολουθήσει το ματς και βρέθηκε κατηγορούμενος» λέει η μητέρα συλληφθέντα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

14:01 - 23/04/2024

Στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων που έχουν οδηγηθεί οι 67 συλληφθέντες για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, βρίσκονται και γονείς των κατηγορούμενων οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τα παιδιά τους είναι αθώα. Ανάμεσα στα άτομα που θα περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα ... Περισσότερα To άρθρο «Ο γιος μου πήγε να παρακολουθήσει το ματς και βρέθηκε κατηγορούμενος» λέει η μητέρα συλληφθέντα για τη δολοφονία Λυγγερίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Συγκινεί η Αναστασία Ντραγκομίροβα: «Συγγνώμη που δεν πήρα το μετάλλιο, αλλά πριν 6 χρόνια δεν μπορούσα να περπατήσω»

Επικίνδυνα καλλυντικά και βρεφικά προϊόντα πωλούνται από Shein και Temu – Σοκαρισμένος ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ

Ντέμη Γεωργίου: Συγκινεί η ανάρτηση πρώην της έναν χρόνο μετά τον θάνατό της – «Ήμουν η τελευταία σου κλήση που έχασα»

Μάρκο Νίκολιτς για ΑΕΚ: «Χρειαζόμαστε χρόνο, θα προχωρήσουμε στην ανανέωση της ομάδας»

Ο Χρήστος Τζόλης «υπέγραψε» με γκολ και ασίστ το Super Cup του Βελγίου για την Κλαμπ Μπριζ

Αγία Παρασκευή: Η 43χρονη αρνείται την δολοφονία του Πολωνού καθηγητή – «Ήθελε να έχει μεγαλύτερη επαφή με τα παιδιά τους»