Γιώργος Αμούτζας: «Είμαι ερωτευμένος, καλώς είπαμε ναι στο J2US με την Τάνια Μπρεάζου

20:01 - 22/04/2024

Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Τάνια Μπρεάζου, την παρτενέρ του στο J2US έδωσε ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή «Πρωινό Σουσού» ο Γιώργος Αμουτζάς ανέφερε ότι αισθάνεται άσχημα που τον ρωτούν για τα προσωπικά του: «Πάρα πολύ! Πάρα πολύ. Το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Δεν ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Αμούτζας: «Είμαι ερωτευμένος, καλώς είπαμε ναι στο J2US με την Τάνια Μπρεάζου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Αμούτζας: Είμαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο

Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε στην κάμερα του MEGA μετά τα διάφορα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Τάνια Μπρεάζου, την παρτενέρ του στο J2US. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 02:30 «Είμαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο», παραδέχτηκε ο Γιώργος Αμούτζας στην κάμερα. Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται άβολα όταν τον ρωτούν [...] Το άρθρο Γιώργος Αμούτζας: Είμαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Gene Simmons: Ο frontman των Kiss δίνει την ευκαιρία σε fan να γίνει ο προσωπικός του βοηθός για 12.000 δολάρια

Χανιά: Επανεξέταση του δεύτερου δείγματος αίματος του 45χρονου οδηγού της Porsche ζήτησε η οικογένεια του 22χρονου Παναγιώτη

Ελλάδα – Σκωτία: H αποστολή των Σκωτσέζων για τους αγώνες κόντρα στην Εθνική ποδοσφαίρου

Μάρκ Κάρνεϊ, ο διάδοχος του Τριντό που δεν φοβάται τον νταή Τραμπ και θα κάνει τον Στάρμερ να διαλέξει στρατόπεδο

Γυναίκα «κατέβασε» με κλοτσιά το μπροστινό τμήμα λεωφορείου γιατί δεν της άνοιξε ο οδηγός για να μπει

ΗΠΑ: Η σύζυγος διάσημου κυνηγού φαντασμάτων έδωσε σε εκτελεστή 11.000 δολάρια για να τον «βγάλει» από τη μέση