Ο Γιώργος Σαμπάνης εξομολογείται πως δεν πιστεύει πια στον έρωτα

14:42 - 24/02/2020

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης στον Νίκο Γεωργιάδη και στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. […] The post Ο Γιώργος Σαμπάνης εξομολογείται πως δεν πιστεύει πια στον έρωτα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Σαμπάνης: Δεν πιστεύω πια στον έρωτα (VIDEO)

Ο Γιώργος Σαμπάνης σε συνέντευξή του, στον Νίκο Γεωργιάδη και στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στις σταθερές συνεργασίες στον χώρο της μουσικής αλλά και στην πιο δύσκολη χρονιά της ζωής του. “Η κάθε επιλογή καλλιτέχνη είναι και η καλύτερη τύχη για το τραγούδι μου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαμπάνης στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ. “Το τραγούδι Χαρτοπόλεμος γράφτηκε 100% πάνω στη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία το είπε με την πρώτη στην ηχογράφηση στο στούντιο” πρόσθεσε. Έχει δώσει, αλήθεια, τραγούδι σε άλλον καλλιτέχνη με το ζόρι; “Όχι, μωρέ. Αφού δεν πληρώνομαι για τα τραγούδια που δίνω. Έχω να πάρω λεφτά για τα τραγούδια μου από το 2014

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε