Ελένη Μενεγάκη: «Είπαν στη μητέρα μου την πρώτη φορά ότι γέννησα και ανέβασε πίεση που δεν είχε ποτέ»
15:09 - 15/04/2024
Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Ελένη Μενεγάκη μέσω της εκπομπής της με αφορμή τη συνέντευξη
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Είπαν στη μητέρα μου την πρώτη φορά ότι γέννησα και ανέβασε πίεση που δεν είχε ποτέ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: «Όταν είπαν στη μητέρα μου ότι γέννησα, ανέβασε πίεση που δεν είχε ποτέ»
Σε μία προσωπική αναφορά από τη ζωή της προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (15/4). Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή όσα περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής η ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού, θέλησε να μοιραστεί τη δική της ιστορία από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.
Σε μία προσωπική αναφορά από τη ζωή της προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (15/4). Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή όσα περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής η ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού, θέλησε να μοιραστεί τη δική της ιστορία από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. «Σκέφτομαι που μου έλεγε η μάνα μου «Στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr