Ο Βασίλης Παλαιολόγος θυμάται τον Νίκο Σεργιανόπουλο – “Υπέροχος άνθρωπος αλλά αυτοκαταστροφικός”

11:55 - 24/02/2020

Ο Βασίλης Παλαιολόγος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη με αφορμή την παράσταση “Terror” που συνεχίζεται […] The post Ο Βασίλης Παλαιολόγος θυμάται τον Νίκο Σεργιανόπουλο – “Υπέροχος άνθρωπος αλλά αυτοκαταστροφικός” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν υπέροχος άνθρωπος, αλλά τελικά αυτοκαταστροφικός»

Τι λέει ηθοποιός που συμμετείχε στη σειρά Δύο Ξένοι… «Ασχολούμαι 20 χρόνια με την υποκριτική, από τους Δύο Ξένους. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένας υπέροχος ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν υπέροχος άνθρωπος, αλλά τελικά αυτοκαταστροφικός» δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Β. Παλαιολόγος για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Υπέροχος άνθρωπος αλλά αυτοκαταστροφικός (VIDEO)

Ο Βασίλης Παλαιολόγος μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη με αφορμή την παράσταση “Terror” που συνεχίζεται με επιτυχία στο θέατρο Αθηνών. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο τηλεοπτικό του ξεκίνημα, στη συνεργασία με τον Νίκο Σεργιανόπουλο αλλά και την νοσηλευτική. “Ασχολούμαι 20 χρόνια με την υποκριτική, από τους Δύο Ξένους” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παλαιολόγος με την δημοσιογράφο να τον ρωτάει απευθείας για τον συμπρωταγωνιστή του, Νίκο Σεργιανόπουλο στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega. “Ο Νίκος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Έξω καρδιά, πολύ καλός συνάδελφος και ηθοποιός, με χιούμορ αλλά τελικά αυτοκαταστροφικός” απάντησε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός. Όσο

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Νανά Παλαιτσάκη: «Οι Weekenders δεν μου αρέσουν καθόλου, δεν δένουν σαν ομάδα»

Secret Song – Έκατσε η Ναταλία Γερμανού στην καρέκλα και έπαθε σοκ: «Δεν μ’ αρέσει να κλαίω στην τηλεόραση καθόλου»

Secret Song – Δάκρυσε η Έλενα Παπαρίζου στην πολυπληθή της έκπληξη: «Εγώ, τώρα, τι πρέπει να κάνω δηλαδή;»

Χείμαρρος η Νανά Παλαιτσάκη: «Ήταν εξαιρετικά κακότροποι και υποτιμούσαν πάρα πολύ τους άλλους»

Γιάννης Κακλέας για Μάρκο Σεφερλή: «Είναι επικίνδυνο να δουλέψουμε όταν δεν έχουμε την ίδια γλώσσα»

Σοκάρει ο Ιωάννης Απέργης: «Eκσφενδονίστηκα στον δρόμο και το πόδι μου μάγκωσε κάτω από το αυτοκίνητο»