Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος «σκοτώθηκαν» στην Βουλή

20:37 - 11/04/2024

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος την Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την Υγεία. «Έκανες το ΕΣΥ σαν τα μούτρα σου» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος για να απαντήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης πως «εμένα μου αρέσουν τα μούτρα μου και τα φροντίζω όσο μπορώ». Οι ατάκες «χόντρυναν» και ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για «γλείφτη του συστήματος», με τον Υπουργό Υγείας να του απαντά: «σε ξέρω εγώ πολύ καλά και πως παρακαλούσες να σε κατεβάσει ευρωβουλευτή της η ΝΔ το 2014 και επειδή δεν σε έκοψε έγινες αρχηγός». Η κόντρα πήγε ακόμα και στο ποιον προτιμά και καλεί ο ΣΚΑΙ… Το κοινοβουλευτικό ροντέο… με φόντο τις ε

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής