Μουζουράκης: Στα Ξύλινα Σπαθιά στη Θεσσαλονίκη πήδηξα τα κάγκελα και έσκισα το παντελόνι μου για να μην πληρώσω εισιτήριο

03:00 - 08/04/2024

Στο «Μουσικό κουτί» του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Μουζουράκης, τη νύχτα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε μέσα από την ΕΡΤ. Κατά τη ροή της μουσικής βραδιάς, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε το ατύχημα που υπέστη παλαιότερα για να μην πληρώσει ένα εισιτήριο συναυλίας. «Ποια συναυλία, που έχετε βρεθεί σαν θεατές, σας έχει μείνει αξέχαστη; Μια συναυλία, ελληνική ή ξένη, οτιδήποτε» ρώτησε αρχικά ο τραγουδοποιός και οικοδεσπότης στο «Μουσικό κουτί» για να απαντήσει ο Πάνος Μουζουράκης ως εξής. «Θυμάμαι την συναυλία από τα Ξύλινα Σπαθιά στη Θεσσαλονίκη όπου πήδηξα τα κάγκελα και έσκισα το παντελόνι μου για να μην πληρώσω το ε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Μουζουράκης: «Έσκισα το παντελόνι μου για να μην πληρώσω το εισιτήριο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μουσικό κουτί» ήταν ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Κάποια στιγμή ο οικοδεσπότης, Νίκος Πορτοκάλογλου ρώτησε: «Ποια συναυλία, που έχετε βρεθεί σαν θεατές, σας έχει μείνει αξέχαστη; Μια συναυλία, ελληνική ή ξένη, οτιδήποτε». «Θυμάμαι την συναυλία από τα Ξύλινα Σπαθιά στη Θεσσαλονίκη όπου πήδηξα τα κάγκελα και έσκισα το παντελόνι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τετ α τετ του Χακάν Φιντάν με τον Αλ Γκολάνι στη Συρία

«Καζάνι που βράζει» η Λωρίδα της Γάζας – Ξεπέρασαν τους 45.000 οι Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί

Μπαράζ διαρρήξεων στη βόρεια Αττική – Σε ένα περιστατικό οι δράστες αφαίρεσαν 170.000 ευρώ από σπίτι στην Κηφισιά

Τραϊάνα Ανανία: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποχώρηση από το Voice – Τι είπε για την παραγωγή

Μεγάλη ομάδα της Αθήνας για Μορόν – Δίνει τρία εκατομμύρια και δύο παίκτες 11αδας!

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 22/12/2024