Μουζουράκης: Στα Ξύλινα Σπαθιά στη Θεσσαλονίκη πήδηξα τα κάγκελα και έσκισα το παντελόνι μου για να μην πληρώσω εισιτήριο
03:00 - 08/04/2024
Στο «Μουσικό κουτί» του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Μουζουράκης, τη νύχτα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε μέσα από την ΕΡΤ. Κατά τη ροή της μουσικής βραδιάς, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε το ατύχημα που υπέστη παλαιότερα για να μην πληρώσει ένα εισιτήριο συναυλίας. «Ποια συναυλία, που έχετε βρεθεί σαν θεατές, σας έχει μείνει αξέχαστη; Μια συναυλία, ελληνική ή ξένη, οτιδήποτε» ρώτησε αρχικά ο τραγουδοποιός και οικοδεσπότης στο «Μουσικό κουτί» για να απαντήσει ο Πάνος Μουζουράκης ως εξής. «Θυμάμαι την συναυλία από τα Ξύλινα Σπαθιά στη Θεσσαλονίκη όπου πήδηξα τα κάγκελα και έσκισα το παντελόνι μου για να μην πληρώσω το ε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάνος Μουζουράκης: «Έσκισα το παντελόνι μου για να μην πληρώσω το εισιτήριο»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μουσικό κουτί» ήταν ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Κάποια στιγμή ο οικοδεσπότης, Νίκος Πορτοκάλογλου ρώτησε: «Ποια συναυλία, που έχετε βρεθεί σαν θεατές, σας έχει μείνει αξέχαστη; Μια συναυλία, ελληνική ή ξένη, οτιδήποτε». «Θυμάμαι την συναυλία από τα Ξύλινα Σπαθιά στη Θεσσαλονίκη όπου πήδηξα τα κάγκελα και έσκισα το παντελόνι […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr