Δίκη Κωστόπουλου: «Δέχθηκα παρενόχληση, έπρεπε να μετακινηθώ και αντί να μου το πει μου έπιασε τα οπίσθια» κατέθεσε η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου

15:28 - 05/04/2024

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, συνεχίζεται σήμερα η δίκη του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος δικάζεται για βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου τον Ιούλιο του 2010. Στο ακροατήριο κατέθεσε η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία ανάφερε πως είχε δεχθεί σε γύρισμα παρενοχλητική συμπεριφορά από τον κατηγορούμενο. «Έχω προσωπική εμπειρία με τον Το άρθρο Δίκη Κωστόπουλου: «Δέχθηκα παρενόχληση, έπρεπε να μετακινηθώ και αντί να μου το πει μου έπιασε τα οπίσθια» κατέθεσε η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη σκηνοθέτη: «Δέχθηκα παρενόχληση από τον Κωστόπουλο» κατέθεσε η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος δικάζεται για βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου τον Ιούλιο του 2010. Πρίν από λίγο στο ακροατήριο κατέθεσε η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία ανάφερε πως είχε δεχθεί σε γύρισμα παρενοχλητική συμπεριφορά από τον κατηγορούμενο. «Έχω προσωπική εμπειρία με τον κ. Κωστοπουλο. Το 2005 δουλεύαμε στη σειρά «Έρωτας». Ήμουν πολύ μικρή. Είχε έντονο σεξιστικό χαρακτήρα και σε ένα γύρισμα έπρεπε να μετακινηθώ και αντί νου μου το πει μου έπιασε τα οπίσθια», είπε η μάρτυρας, η οποία στη συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις στη συνέχεια από την έδρα. Πρόεδρος: Ήτ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Δεν καταργείται το πράσινο τιμολόγιο!

Τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης για την βία ανηλίκων

Μαρινάκης για Σύνοδο MED-9: Μία από τις πρώτες συζητήσεις είναι το μεταναστευτικό

Σπουδαιότητα του προληπτικού ελέγχου των μαστών: Γιατί τον οφείλω στον εαυτό μου;

Σάλος στη Στουγκάρδη με σκανδαλώδη όπερα που προκάλεσε ναυτία σε 18 θεατές! (video+photo)

Ποιοι είναι οι 11 με τους οποίους φτιάχνει «κόμμα τσέπης» ο Κασσελάκης;