Άγιοι Ανάργυροι: Αμετανόητος ο φονιάς της Κυριακής – Επικαλείται χρόνια ψυχικά νοσήματα και νοσηλείες, όσα αναφέρει στο υπόμνημα [βίντεο]

08:00 - 05/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος που με πέντε μαχαιριές σκότωσε την 28χρονη Κυριακή, λίγο έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων. Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν πως ο γυναικοκτόνος, ο οποίος έδωσε σύντομη απολογία ισχυριζόμενος πως δεν θυμάται τίποτα, θα πρέπει να οδηγηθεί στο Ψυχιατρείο της φυλακής. Άγιοι Ανάργυροι: Δεν ζήτησαν τα στοιχεία της Κυριακής […] Το άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: Αμετανόητος ο φονιάς της Κυριακής – Επικαλείται χρόνια ψυχικά νοσήματα και νοσηλείες, όσα αναφέρει στο υπόμνημα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγιοι Ανάργυροι: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Κυριακής -Από το «τη θέλω μόνο για μένα» στο «δεν θυμάμαι τίποτα»

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες ο 39χρονος που με πέντε μαχαιριές σκότωσε την 28χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει η πρώην σύντροφός του για να αναζητήσει βοήθεια. Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν πως ο γυναικοκτόνος, ο οποίος έδωσε σύντομη απολογία ισχυριζόμενος πως δεν θυμάται τίποτα, θα πρέπει να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο της […] The post Άγιοι Ανάργυροι: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Κυριακής -Από το «τη θέλω μόνο για μένα» στο «δεν θυμάμαι τίποτα» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Άγιοι Ανάργυροι: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Κυριακής -Από το «τη θέλω μόνο για μένα» στο «δεν θυμάμαι τίποτα»

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες ο 39χρονος που με πέντε μαχαιριές σκότωσε την 28χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει η πρώην σύντροφός του για να αναζητήσει βοήθεια. Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν πως ο γυναικοκτόνος, ο οποίος έδωσε σύντομη απολογία ισχυριζόμενος πως δεν θυμάται τίποτα, θα πρέπει να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο της […] The post Άγιοι Ανάργυροι: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Κυριακής -Από το «τη θέλω μόνο για μένα» στο «δεν θυμάμαι τίποτα» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πήρε το θρίλερ στο Αλεξανδρειο απέναντι στον Άρη, με… υπογραφή Άνταμς το Μαρούσι (72-74)

Οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος: Το κατάλαβαν οι επιβάτες – Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Έκτακτο: Πέθανε ο Γιάννης Μπουτάρης

Πάτησε στην κορυφή η ΑΕΚ: 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Κέιτ Μίντλετον: Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα της Ουαλίας – Μάγεψε τα πλήθη με την παρουσία της στο πλευρό του Ουίλιαμ

Νέο «χαστούκι» στη Σίτι από την Μπράιτον 2-1: Τέταρτη σερί ήττα