Νάσος Παπαργυρόπουλος: Απαντά με βίντεο στον Τάσο Τεργιάκη – «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου»

00:09 - 05/04/2024

Μέσω instagram απαντά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στον Τάσο Τεργιάκη μετά τα λεγόμενά του στο «Πρωινό» του To άρθρο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Απαντά με βίντεο στον Τάσο Τεργιάκη – «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος πριν από λίγες ώρες με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να απαντήσει στον Τάσο Τεργιάκη και στα όσα είπε για εκείνον στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα, Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές , αφού παρουσίασε πρώτα τα λεγόμενα του […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια