Λένα Δροσάκη στο Στούντιο 4: «Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ για τον χωρισμό μου με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη»
18:09 - 04/04/2024
Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση
To άρθρο Λένα Δροσάκη στο Στούντιο 4: «Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ για τον χωρισμό μου με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ στους δημοσιογράφους για τον χωρισμό μου»
Την Λένα Δροσάκη υποδέχθηκαν στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην ΕΡΤ. Μάλιστα, […]
The post Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ στους δημοσιογράφους για τον χωρισμό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΛένα Δροσάκη: «Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ στους δημοσιογράφους για τον χωρισμό μου από τον Αλέξανδρο»
Η Λένα Δροσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης.
Διαβάστε το στο real.grΗ Λένα Δροσάκη για τον χωρισμό της: "Ένιωθα πως έπρεπε να απολογηθώ, τα πεσίματα των δημοσιογράφων ήταν πολύ δύσκολα"
"Εκτίμησα περισσότερο τον εαυτό μου. Εννοώ ότι τον εκτίμησα που προσπάθησα, δεν τα εγκατέλειψα" υποστήριξε η ηθοποιός.
Διαβάστε το στο thetoc.gr