Σμαράγδα Καρύδη: «Έκανα τεράστιο αγώνα για να μπορέσω να εκτεθώ» – Ο λόγος που δεν την ήθελαν στο «Παρά 5»

08:09 - 04/04/2024

Για τον ρόλο της Ντάλιας στο «Παρά 5» αλλά και τον αγώνα που έκανε μέχρι να To άρθρο Σμαράγδα Καρύδη: «Έκανα τεράστιο αγώνα για να μπορέσω να εκτεθώ» – Ο λόγος που δεν την ήθελαν στο «Παρά 5» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ήβη Αδάμου: Ο χορός με την 6χρονη κόρη της και η απίστευτη ομοιότητά της με τον Μιχάλη Κουινέλη – Έγινε viral στο Tik Tok

Ματ Ντέιμον: Για δεύτερη φορά στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας – «Πετάχτηκε» μέχρι το Τέξας και επέστρεψε για την «Οδύσσεια»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και το επαγγελματικό «διαζύγιο» – «Ήθελα να βγω από το περιβάλλον της ασφάλειας»

Σοφία Κουρτίδου: Συγκινεί το βίντεο με τον σύζυγό της, Γιάννη Σεβδικαλή για το νέο της τραγούδι

Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Βραδινή έξοδος στα μπουζούκια για το ζευγάρι – Φωτογραφίες

Katie Holmes: Τα mermaid waves στα μαλλιά της φέρνουν το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά