Πορτοκάλι: αρωματίζουμε κρέας, σαλάτες και λαχανικά με 19 πεντανόστιμους τρόπους

16:46 - 02/04/2024

Το αρωματικό και γλυκόξινο πορτοκάλι δεν μας δίνει μόνο απεριόριστη έμπνευση για γλυκές συνταγές αλλά χαρίζει με την οξύτητά του ξεχωριστή γεύση σε πολλά αλμυρά πιάτα. Μπαίνει κομμένο σε φέτες μέσα σε πράσινες σαλάτες μαζί με ξηρούς καρπούς ενώ ζωντανεύει μοναδικά μαρινάδες και σάλτσες σε χοιρινά φιλέτα και σε μπουκίτσες κοτόπουλου. Δοκιμάστε το ακόμη με φρέσκο ψάρι, όπως σε μια μαρινάδα εσπεριδοειδών για το λαβράκι και την τσιπούρα ή βάλτε το σε ένα βαθύ μπολ με πατάτες, ελιές και αυγά και θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα μπορεί ένα φρούτο να μεταμορφώσει τις αλμυρές γεύσεις. Δείτε παρακάτω τις συνταγές: Σελινόριζες με ντοματοπελτέ και πορτοκάλι Η γλυκιά σελινόριζα μπαίνει στο καθη

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα