Δώδεκα ώρες μετά την δολοφονία της κόρης τους από τον πρώην σύντροφό της οι γονείς της 28χρονης το έμαθαν από το newsit.gr

10:00 - 02/04/2024

Μια απαράδεκτη εξέλιξη που προστίθεται σε σειρά λαθών όσον αφορά στο έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους με θύμα μια 28χρονη έξω από το αστυνομικό τμήμα από τον πρώην σύντροφό της αποκαλύπτει το newsit.gr. Οι γονείς της 28χρονης κοπέλας που κατέσφαξε ο πρώην σύντροφός της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων δεν είχαν ενημερωθεί έως ... Περισσότερα To άρθρο Δώδεκα ώρες μετά την δολοφονία της κόρης τους από τον πρώην σύντροφό της οι γονείς της 28χρονης το έμαθαν από το newsit.gr δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Άρης – Βόλος 0-1: Οι Θεσσαλοί άλωσαν το Χαριλάου και προσγείωσαν απότομα τους «κίτρινους»

Κώστας Κόκλας: Θα ήμουν χαζός να μην διατηρώ καλές σχέσεις με τις πρώην συντρόφους μου

Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο San Siro με χαμένους και τους δυο

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 21χρονος που έκλεψε κινητά αξίας 5.000 ευρώ από κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μελίνα Κανακαρίδη με τήβεννο: Τους απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα

Αλμέιδα για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Τα ντέρμπι είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου, πιστεύω στη δουλειά που κάνει η ομάδα μου»