Άρης: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό

15:46 - 01/04/2024

Άρης: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό 01/04/2024 Ο Άρης έχει στρέψει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (3/4) με τον Ολυμπιακό, οι διοικούντες την ΠΑΕ, όμως, όμως, έθεσαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του κυριακάτικου (7/4) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων περιμένουν, μάλιστα, ότι θα είναι μεγάλη η προσέλευση των οπαδών της ομάδας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (07/04, 19:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρω

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόλεϊ γυναικών: Τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ γνωστοποίησε με ανακοίνωση της, ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία για το ματς της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό για το ημιτελικό της Volley League Γυναικών. Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια, για το ματς της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για τον 2ο ημιτελικό της Volley League γυναικών. […] The post Βόλεϊ γυναικών: Τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για την ΑΕΚ

Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης (3/4) του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»