Γιάννης Πλούταρχος για Αρναούτογλου: Δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή του

10:00 - 29/03/2024

«Εγώ τον Γρηγόρη τον έχω δει δυο φορές σε όλη μου τη ζωή», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχω τα θέματά μου μαζί του. Δεν θέλω να έρθει καλεσμένος, δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Πλούταρχος για Αρναούτογλου: Δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ράπτης για Αρναούτογλου: "Έτσι όπως πάει, μήπως έχει και μετοχές στο κανάλι"

"Αυτή την περίοδο κάνω πράγματα εκτός τηλεόρασης, τα οποία προσωπικά με καλύπτουν και με γεμίζουν"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

MasterChef 2025: Έκανε τους κριτές να παραμιλάνε με το πιάτο του – Η άβολη στιγμή για Βάσω και Μαρία

Ατλέτικο – Ρεάλ 1-0: Η δραματική διαδικασία των πέναλτι (2-4) και η εκτέλεση του Άλβαρες που ακυρώθηκε

Champions League τελικό: Ατλέτικο – Ρεάλ 1-0 και πρόκριση για την «βασίλισσα» με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι

Ατλέτικο – Ρεάλ 1-0: «Βασίλισσα» της Μαδρίτης και στο Champions League με πρόκριση στα πέναλτι (2-4)

ΗΠΑ: Επιβάτης σε αμόκ κατάπιε ροζάριο εν πτήσει για να ξεφύγει από «δαιμόνια» – Επιτέθηκε σε αεροσυνοδό με γροθιές

Αργεντινή: Διαδηλωτές συγκρούονται με αστυνομικούς στο Μπουένος Άιρες