Καρκίνος: Μειώστε τον κίνδυνο τρώγοντας αυτό δύο φορές την εβδομάδα

15:37 - 28/03/2024

Πώς μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου η κατανάλωση ψαριού; Οι έρευνες συνδέουν την συχνή κατανάλωση αυτού του τροφίμου με τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου συνολικά καθώς και με ισχυρή προστατευτική δράση ενάντια στον καρκίνο του εντέρου. Η κατανάλωση ψαριού μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου. Μελέτες που έγιναν στη βόρεια Ιταλία, έδειξαν ότι οι άνθρωποι που […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Καρκίνος: Μειώστε τον κίνδυνο τρώγοντας αυτό δύο φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fimes.gr

Πώς η γεύση της μπύρας ερεθίζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανατροπή με αιτία θανάτου, από τι πέθανε τελικά. Παρουσία άλλου ατόμου

Τράπεζες: Τέλος η μεταφορά χρημάτων. Δείτε τι αλλάζει, η ανακοίνωση

Κασσελάκης: «Ο Τάιλερ μου είπε γιατί η χώρα δεν θέλει να βοηθηθεί». Τι είπε για διαγραφή, νέο κόμμα [video]

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ντράπηκε και η ντροπή από το σχόλιο Λιάγκα για το σπίτι του. Ράκος, παραιτήσεις [video]

Τζορτζ Μπάλντοκ: Από τι πραγματικά πέθανε ο γνωστός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, κανείς δεν το λέει