Καρκίνος: Μειώστε τον κίνδυνο τρώγοντας αυτό δύο φορές την εβδομάδα
15:37 - 28/03/2024
Πώς μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου η κατανάλωση ψαριού; Οι έρευνες συνδέουν την συχνή κατανάλωση αυτού του τροφίμου με τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου συνολικά καθώς και με ισχυρή προστατευτική δράση ενάντια στον καρκίνο του εντέρου. Η κατανάλωση ψαριού μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου. Μελέτες που έγιναν στη βόρεια Ιταλία, έδειξαν ότι οι άνθρωποι που […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Καρκίνος: Μειώστε τον κίνδυνο τρώγοντας αυτό δύο φορές την εβδομάδα.
Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr