«Μάρτυρας κατηγορίας»: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα αντικαταστήσουν Νίκο Πολυδερόπουλο και Θοδωρή Κατσαφάδο

10:09 - 27/03/2024

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος To άρθρο «Μάρτυρας κατηγορίας»: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα αντικαταστήσουν Νίκο Πολυδερόπουλο και Θοδωρή Κατσαφάδο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα αντικαταστήσουν Νίκο Πολυδερόπουλο και Θοδωρή Κατσαφάδο στην παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξή του στο Breakfast@Star αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας», στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος και αυτός μένει εκτός, όπως τους ανακοινώθηκε μετά την επισημοποίηση για την δεύτερη σεζόν του θεατρικού έργου. Το πρωί της Τετάρτης 27 Μαρτίου, η Μαίρη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

«Μάρτυρας Κατηγορίας»: Αυτοί οι ηθοποιοί είναι επικρατέστεροι για να αντικαταστήσουν Κατσαφάδο και Πολυδερόπουλο

Πριν από λίγες ημέρες ο Θοδωρής Κατσαφάδος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Breakfast@star και στην Μαίρη Αργυριάδου πως δεν θα […] The post «Μάρτυρας Κατηγορίας»: Αυτοί οι ηθοποιοί είναι επικρατέστεροι για να αντικαταστήσουν Κατσαφάδο και Πολυδερόπουλο appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»