Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκαλύπτει τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι σταματά η σειρά «Μετά τη φωτιά» – «Ο μπαμπάς μου το είχε δει»

14:09 - 23/03/2024

Ο Ντόρα Μακρυγιάννη μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι και τον Κωνσταντίνος Βασάλο. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε To άρθρο Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκαλύπτει τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι σταματά η σειρά «Μετά τη φωτιά» – «Ο μπαμπάς μου το είχε δει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκάλυψε την στιγμή που ενημερώθηκε ότι σταματάει η σειρά «Μετά τη φωτιά»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έδωσε συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου 23/3 στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» και αποκάλυψε τον φόβο που είχε μέχρι προσφάτως σε κάθε της συνέντευξη. Αρχικά, η Ντόρα Μακρυγιάννη είπε: «Πάθαινα κρίσεις πανικού. Αγχωνόμουν περισσότερο με τις συνεντεύξεις για να μην πω εκείνη την ώρα να σταματήσουμε γιατί νιώθω κάπως…». Στη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»