Γιάννης Ζουγανέλης: «Την περίοδο του διαζυγίου της Ελεωνόρας το κυνηγητό από τις κάμερες ήταν κακοποιητικό»

15:00 - 22/03/2024

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της κόρης του Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο, ενώ αποκάλυψε το σκηνικό της γνωριμίας του με τον θρυλικό Τζον Λένον στη Μύκονο. Αρχικά, ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε για την περίοδο του […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: Γιώργος Λιάνης και Γιάννης Δημαράς αναπολούν τη συνεργασία τους – «Ήμασταν τρία παλιόπαιδα, κάναμε μεγάλες θυσίες»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Λέω ότι είμαι η Ελένη Μενεγάκη του YouTube και με κράζουν, μου λένε “Μενεγάκη δε θα γίνεις ποτέ”»

Πως μπορεί να αποκτηθεί ξανά η εμπιστοσύνη σε μια σχέση

Ματίνα Νικολάου: «Φυσικά και με νοιάζει η άποψη των ανθρώπων που είναι στην τηλεόραση, αλλά εγώ δεν είμαι ο Νίκος»

Μυστικά για να καταναλώνεις πιο υγιεινές τροφές και να αυξήσεις την ενέργειά σου

Νίκος Αναδιώτης για την woke ατζέντα: «Είναι ένα κίνημα που σκοπεύει να καταστρέψει τα φύλα, τα έθνη, την οικογένεια και τον χριστιανισμό»