Σύνοδος Κορυφής: Τα «παγωμένα» ρωσικά περιουσιακά στοιχεία θα γίνουν όπλα κατά του Πούτιν – Εκταμιεύεται το πρώτο δισ τον Ιούλιο

01:00 - 22/03/2024

Η Σύνοδος Κορυφής των 27 ηγετών της ΕΕ αποφάσισε να προχωρήσει προς την κατεύθυνση της χρήσης έκτακτων εσόδων από «παγωμένα» περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας προς όφελος της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας χρηματοδότησης της ευρωπαϊκής στρατιωτικής υποστήριξης του Κιέβου. Αυτό επισημαίνεται στα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Ουκρανία. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου λίγο μετά ... Περισσότερα To άρθρο Σύνοδος Κορυφής: Τα «παγωμένα» ρωσικά περιουσιακά στοιχεία θα γίνουν όπλα κατά του Πούτιν – Εκταμιεύεται το πρώτο δισ τον Ιούλιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός αύριο: Χιόνια και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα με σφοδρούς ανέμους ως 9 μποφόρ

Κώστας Μακεδόνας: «Στις “Τρεις Χάριτες” τα γυρίσματα ήταν σαν να είμαστε σε ένα πάρτι»

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω ερωτευτεί γυναίκες, περισσότερο απ’ ότι έχω ποθήσει άντρες»

«Συναγερμός» για την κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στην Εύβοια – Υποχρεωτικό να έχουν αλυσίδες οι οδηγοί στην Αττική

Μύθος ή πραγματικότητα: Τα κρασιά με μεταλλικό καπάκι (Screw Caps) αντί για φελλό είναι κατώτερης ποιότητας

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Ο πατέρας μου έχει πιεστεί πάρα πολύ με το ατύχημα αλλά θα γίνει καλά»