Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε δύο σπίτια στη Θεσσαλονίκη! Η ανακοίνωση

10:09 - 15/03/2024

Μια αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη  το βράδυ της Πέμπτης 14/3 μέσα από τον προσωπικό της To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε δύο σπίτια στη Θεσσαλονίκη! Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ιωάννα Τούνη αγόρασε και ανακαινίζει 2 σπίτια στη Θεσσαλονίκη

Η Ιωάννα Τούνη, όπως ενημέρωσε τους ακολούθους της, αγόρασε 2 σπίτια στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζει την ανακαίνισή τους. Η influencer ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram ένα story, στο οποίο είναι εμφανώς ενθουσιασμένη για το νέο της βήμα. Η Ιωάννα Τούνη είπε πως πέρασαν στην κατοχή της τα 2 σπίτια στη συμπρωτεύουσα και πως πρόκειται να γίνουν «κουκλιά» μετά την ανακαίνιση.  «Κρατάω στα χέρια μου κατόψεις. Έχω πάρει στην Θεσσαλονίκη δύο σπίτια τα οποία τώρα τα ανακαινίζω, εδώ με τον Στέφανο τα φτιάχνουμε από την αρχή, θα τα κάνουμε super lux. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα project, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κάνουμε πολύ δημιουργική δουλειά. Ή

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»