Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ανεβοκατεβαίνω από τα 140 στα 150 κιλά, μου λένε “πώς έγινα έτσι σαν ελέφαντας”»

17:00 - 14/03/2024

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην «Καθημερινή» παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο βάρος του καθώς και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα «ανεβοκατεβαίνει» από 140 στα 150 κιλά. «Παλιά ήμουν αλλιώς. Είναι μέρες που βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και με πειράζει το πώς […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανεβοκατεβαίνω από τα 140 κιλά στα 150, όταν έπαιρνα χάπια είχα αυτοκτονικές τάσεις

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε στη μάχη του να χάσει κιλά, αλλά και στις αυτοκτονικές τάσεις που είχε στο παρελθόν. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην «Καθημερινή» και αποκάλυψε πως στα παιδικά του χρόνια, δεν έτρωγε, με αποτέλεσμα οι γονείς του να τον «κυνηγούν» για να τον ταΐσουν και [...] Το άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανεβοκατεβαίνω από τα 140 κιλά στα 150, όταν έπαιρνα χάπια είχα αυτοκτονικές τάσεις εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Πώς να απολαύσετε υπέροχες γιορτές με τα παιδιά σας

«Η Γη της Ελιάς» – Δευτέρα: Μια αποκάλυψη θα γίνει «χιονοστιβάδα» και θα παρασύρει πολλούς με τον χειρότερο τρόπο

Ποιους τρόπους μπορείτε να ακολουθήσετε για να χαλαρώσετε μετά από μια απαιτητική μέρα

Γρηγόρης Μελάς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Η στάση του είναι μια ντροπή για την ελληνική τηλεόραση»

Mente Fuerte: Η αντίδρασή του σε ερώτηση δημοσιογράφου για την «ελεύθερη σχέση» μετά τη συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού

6 τρόποι να προστατεύσετε το σκύλο σας το χειμώνα