Κραουνάκης για Νταλάρα: «Στο παρελθόν μου είχε κάνει μήνυση, είχαμε «σκοτωθεί» [Βίντεο]

15:00 - 13/03/2024

χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Συνέντευξη έδωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε για όλους και για όλα. «Φυσικά και λέω το «Πάμε στον Άδωνι για καφέ» και μάλιστα την κάνω κιόλας την χοντρή. Η Άλκηστις το έκανε για δικούς της λόγους, επειδή είναι ζαβή ή είναι πολύ ευαίσθητη στα θέματα κοινωνικής πολιτικής. Με τον Μπέο ναι, […] Το άρθρο Κραουνάκης για Νταλάρα: «Στο παρελθόν μου είχε κάνει μήνυση, είχαμε «σκοτωθεί» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Άλιμος: Συνελήφθη η 43χρονη γιαγιά – Κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο [Βίντεο]

Ουκρανία: Θρίλερ στην Τουρκία – «Ο Πούτιν δε θα πήγαινε χωρίς εμένα – Ίσως πάω» λέει τώρα ο Τραμπ – Τι θα κάνει ο Ρώσος

Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ «ανυπομονούν» να δουν «προόδους» στις συνομιλίες για την Ουκρανία

Στην Αλβανία ο Βρετανός πρωθυπουργός

Θεσσαλονίκη: Μπήκε με ροτβάιλερ σε ψιλικατζίδικο και απείλησε την υπάλληλο να του πιστώσει 60 ευρώ για ηλεκτρονικό τζόγο χωρίς να τα πληρώσει

Magna Carta: Ανακαλύφθηκε γνήσιο αντίγραφο στο Χάρβαρντ – Θεωρείται πλέον ένα από τα πολυτιμότερα έγγραφα στον κόσμο