Κατέρρευσε χθες ο Νότης Σφακιανάκης την ώρα που τραγουδούσε

13:12 - 22/02/2020

Ο Νότης Σφακιανάκης ένιωσε ζαλάδα και αναγκάστηκε να σταματήσει το πρόγραμμά του ενώ οι θαμώνες του μαγαζιού ανησύχησαν ότι του […] The post Κατέρρευσε χθες ο Νότης Σφακιανάκης την ώρα που τραγουδούσε appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατέρρευσε χθες ο Νότης Σφακιανάκης την ώρα που τραγουδούσε (VIDEO)

Ο Νότης Σφακιανάκης ένιωσε ζαλάδα και αναγκάστηκε να σταματήσει το πρόγραμμά του ενώ οι θαμώνες του μαγαζιού ανησύχησαν ότι του συνέβη κάτι κακό.  Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης που ήταν στο νυχτερινό κέντρο, κατέγραψε με το κινητό του, τη στιγμή που οι υπάλληλοι του κέντρου σπεύδουν να απομακρύνουν από το stage τον τραγουδιστή. Αμέσως έσπευσε στο καμαρίνι ο προσωπικός γιατρός του τραγουδιστή, σύμφωνα με το Tlife. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά επειδή η αδιαθεσία του Νότη ήταν έντονη δεν εμφανίστηκε και πλέον βρίσκεται σπίτι του για ανάρρωση και ξεκούραση. Σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη ο γιατρός σημείωσε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό.  «Η στιγμή που οι συνεργάτες του Νότη τον απομακ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κατέρρευσε επί σκηνής ο Νότης Σφακιανάκης (video)

Μια έντονη αδιαθεσία προκάλεσε την κατάρρευση του γνωστού τραγουδιστή στη σκηνή του κέντρου που εμφανίζεται. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του. Τρόμαξαν οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου Βοτανικός Live Stage, όπου τραγουδάει ο Νότης Σφακιανάκης, όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής κατέρρευσε πάνω στη σκηνή. Αμέσως έσπευσαν προς το μέρος του οι συνεργάτες του και τον μετέφεραν […] The post Κατέρρευσε επί σκηνής ο Νότης Σφακιανάκης (video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»