Περού: Κεραυνός σκότωσε ξεναγό και τραυμάτισε 6 Γάλλους τουρίστες

21:00 - 11/03/2024

Ένας ξεναγός σκοτώθηκε και έξι Γάλλοι τουρίστες τραυματίστηκαν στο Περού από πτώση κεραυνού. Το τραγικό  περιστατικό συνέβη στην τουριστική περιοχή Κούζκο, ένα από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα μαζί με το Μάτσου Πίτσου. Από πτώση κεραυνού στην τουριστική περιοχή Κούζκο, στο νότιο Περού ένας ξεναγός σκοτώθηκε και έξι Γάλλοι τουρίστες τραυματίστηκαν από πτώση κεραυνού, ανακοίνωσε η τοπική ... Περισσότερα To άρθρο Περού: Κεραυνός σκότωσε ξεναγό και τραυμάτισε 6 Γάλλους τουρίστες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Περού: Κεραυνός σκότωσε ξεναγό και τραυμάτισε έξι Γάλλους τουρίστες

Ένας ξεναγός από το Περού σκοτώθηκε και έξι Γάλλοι τουρίστες τραυματίστηκαν χθες Κυριακή (10/3) από πτώση κεραυνού στην τουριστική περιοχή Κούζκο, στο νότιο Περού, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα η τοπική αστυνομία.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σάκκαρη: «Πέρασα καλά όταν ήμουν εκτός tour»

Καιρός: Χιόνια στην Αττική το πρωί του Σαββάτου – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

Καλάβρυτα: Έκλεισε ο οδοντωτός λόγω κατολισθήσεων

Τσιτσιπάς: «Θέλω να ανακαλύψω ξανά τον εαυτό μου, έχω κολλήσει τους τελευταίους μήνες»

Ευρώ: Νέα υποχώρηση έναντι του δολαρίου κατά 0,12%

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ανεβαίνουν κατά 0,26% οι μετοχές στην πρώτη συνεδρίαση μετά από τα Χριστούγεννα