Παπασταύρου: Να μην βιώσει κανείς το μίσος που βίωσα εγώ από τους πολιτικούς μου αντιπάλους
12:46 - 10/03/2024
Δίπλα στον Έλληνα πρωθυπουργό τη στιγμή της επίθεσης με ρωσικό πύραυλο στην Οδησσό ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, αφηγείται, στην εφημερίδα «Καθημερινή», το πώς έζησε η ελληνική αντιπροσωπεία το περιστατικό, ενώ μιλά και για πολλά άλλα θέματα της επικαιρότητας.
Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπασταύρου για Novartis: Να μην βιώσει κανείς το μίσος που βίωσα εγώ από τους πολιτικούς μου αντιπάλους
Ως χρόνια εφιαλτικά για τον ίδιο και την οικογένειά του περιγράφει ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου την χρονική περίοδο της «περιπέτειάς» του από την απαγγελία κατηγοριών για την υπόθεση Novartis μέχρι την απαλλαγή του. Ο κ. Παπασταύρου αναφέρεται και στον Αλέξη Τσίπρα και την δήλωσή του περί «ατυχούς» διαχείρισης της υπόθεσης Novartis, ενώ εύχεται κανείς ... Περισσότερα
To άρθρο Παπασταύρου για Novartis: Να μην βιώσει κανείς το μίσος που βίωσα εγώ από τους πολιτικούς μου αντιπάλους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠαπασταύρου: Ελλιπής η αυτοκριτική Τσίπρα - Να μη ζήσει κανείς το μίσος που βίωσα από αντιπάλους
Μια εφόλης της ύλης συνέντευξη του Σταύρου Παπασταύρου, αλλά και η μάρτυρία του για την επίθεση που δέχθηκε η ελληνική…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb