Ιωάννα Τούνη: «Ντροπή μόνο για την πόλη μου» – Ξεσπάει για το ομοφοβικό συμβάν στην Θεσσαλονίκη

10:09 - 10/03/2024

Ένα άκρως ομοφοβικό συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη. To άρθρο Ιωάννα Τούνη: «Ντροπή μόνο για την πόλη μου» – Ξεσπάει για το ομοφοβικό συμβάν στην Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: Πήρε θέση για την επίθεση σε 2 τρανς στη Θεσσαλονίκη

Η Ιωάννα Τούνη, γνωστή ελληνίδα influencer και προσωπικότητα του διαδικτύου, πήρε θέση σε ένα θέμα που προκάλεσε σοκ και ανησυχία στην κοινωνία, την επίθεση σε δύο τρανσέξουαλ άτομα στην κεντρική πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Η επίθεση αυτή, που συνδυάστηκε με λεκτική βία, πετροπόλεμο και φτύσιμο, οδήγησε τα θύματα να αναζητήσουν καταφύγιο σε κατάστημα εστίασης για […] The post Ιωάννα Τούνη: Πήρε θέση για την επίθεση σε 2 τρανς στη Θεσσαλονίκη appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»