Γεραπετρίτης: Η κυβέρνηση θα αναζητά συναινέσεις σε όλα τα μεγάλα εθνικά κεφάλαια

16:28 - 04/03/2024

Η κυβέρνηση θα αναζητά συναινέσεις σε όλα τα μεγάλα κεφάλαια, όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και σε όλα τα μεγάλα εθνικά κεφάλαια, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά». «Θεωρώ υποχρέωσή μου, όταν πρόκειται για μείζονες αποφάσεις που αφορούν το σύνολο του ελληνικού λαού και αφορούν και τις μελλοντικές γενεές, Το άρθρο Γεραπετρίτης: Η κυβέρνηση θα αναζητά συναινέσεις σε όλα τα μεγάλα εθνικά κεφάλαια εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεραπετρίτης: Η κυβέρνηση θα αναζητά συναινέσεις σε όλα τα μεγάλα εθνικά κεφάλαια

Η κυβέρνηση θα αναζητά συναινέσεις σε όλα τα μεγάλα κεφάλαια, όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και σε όλα τα μεγάλα εθνικά κεφάλαια, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικα» είπε πως: «Θεωρώ υποχρέωσή μου, όταν πρόκειται για μείζονες αποφάσεις που αφορούν το σύνολο του ελληνικού λαού και αφορούν και τις μελλοντικές γενεές, να προστρέχω στα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα, να ακούω τις απόψεις τους και κατά το δυνατόν, να μπορώ να τις ενσωματώνω, εφόσον η αντίληψη είναι ότι είναι ορθό. Υπόλογος απέναντι στον ελληνικό λαό, είμαι εγώ και η ελληνική κυβέρνηση». «Όταν έχεις μείζονα θέματα, τα οποία δεν αφορούν μόνο την πα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Δεν καταργείται το πράσινο τιμολόγιο!

Τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης για την βία ανηλίκων

Μαρινάκης για Σύνοδο MED-9: Μία από τις πρώτες συζητήσεις είναι το μεταναστευτικό

Σπουδαιότητα του προληπτικού ελέγχου των μαστών: Γιατί τον οφείλω στον εαυτό μου;

Σάλος στη Στουγκάρδη με σκανδαλώδη όπερα που προκάλεσε ναυτία σε 18 θεατές! (video+photo)

Ποιοι είναι οι 11 με τους οποίους φτιάχνει «κόμμα τσέπης» ο Κασσελάκης;