Κασσελάκης: «Συνέδριο επανίδρυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις ευρωεκλογές»
13:09 - 03/03/2024
«Το καταστατικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έχει χαρακτήρα επανίδρυσης του κόμματος», δηλώνει σε συνέντευξή του στην Real News ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει: «Η εντολή που έχω λάβει είναι να ανατάξω το κόμμα μετά από μία οδυνηρή ήττα και ακολούθως μία προαποφασισμένη διάσπαση. Όλα θα γίνουν με την μέγιστη δυνατή συμμετοχή και διαβούλευση των μελών, αξιοποιώντας όλα τα νέα ψηφιακά εργαλεία».
Το άρθρο Κασσελάκης: «Συνέδριο επανίδρυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις ευρωεκλογές» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κασσελάκης: Συνέδριο επανίδρυσης του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές – Σέβομαι και τιμώ τον Τσίπρα
Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα και την Όλγα Γεροβασίλη. «Η εντολή που έχω λάβει είναι να ανατάξω το κόμμα», υπογραμμίζει
Διαβάστε το στο tanea.grΣτ. Κασσελάκης: Συνέδριο επανίδρυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις ευρωεκλογές
«Το καταστατικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έχει χαρακτήρα επανίδρυσης του κόμματος», δηλώνει σε συνέντευξή του στην Real News ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει: «Η εντολή που έχω λάβει είναι να ανατάξω το κόμμα μετά από μία οδυνηρή ήττα και ακολούθως μία προαποφασισμένη διάσπαση. Όλα θα γίνουν με την μέγιστη δυνατή συμμετοχή και […]
Στ. Κασσελάκης: Συνέδριο επανίδρυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις ευρωεκλογές on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr