Καθηλώνει η Κατερίνα Λέχου: “Μου είπε να χαρώ τη δυστυχία μου γιατί και αυτό έχει την ομορφιά του”

21:00 - 02/03/2024

Στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου και έκανε μία αναδρομή στην επιτυχημένη της πορεία στην υποκριτική, επιτυχία που η ίδια δεν μεταφράζει με εμπορικά νούμερα αλλά με το κατά πόσο πήγε η ίδια μπροστά σαν άνθρωπος. Όσα ανέφερε «Δεν λέω συχνά μπράβο στον εαυτό μου. Τώρα που οδεύουμε προς το τέλος [...] Το άρθρο Καθηλώνει η Κατερίνα Λέχου: “Μου είπε να χαρώ τη δυστυχία μου γιατί και αυτό έχει την ομορφιά του” εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Ο συνολικός πληθυσμός των μυρμηγκιών στον πλανήτη και τι αποκαλύπτει για τα οικοσυστήματα

Κατοικημένο νησάκι σε ελληνική λίμνη: Ένα από τα ελάχιστα του είδους στη χώρα

Η πρακτική λειτουργία που υπάρχει στην τάπα του ρεζερβουάρ και δεν προσέχουν οι περισσότεροι οδηγοί

Ένα σημείο στο σπίτι που συχνά παραμελείται και μπορεί να επηρεάζει τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας

Αυστραλός βρήκε ευρηματική λύση για το παράνομο παρκάρισμα, εμπνευσμένη από την Ελλάδα

Πώς να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας πριν το μακιγιάζ για καλύτερο αποτέλεσμα