Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το παθιασμένο φιλί μετά τα δημοσιεύματα για τις εξόδους τους – Φωτογραφία

13:09 - 25/02/2024

«Φουντώνουν» τα δημοσιεύματα για τις κοινές εμφανίσεις της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Τις τελευταίες To άρθρο Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το παθιασμένο φιλί μετά τα δημοσιεύματα για τις εξόδους τους – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το παθιασμένο φιλί τους σε νυχτερινό κέντρο (Εικόνα)

Δείτε τη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δανάη Μπάρκα-Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το παθιασμένο φιλί μετά τα δημοσιεύματα για τις εξόδους τους

Μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε βραδινή τους έξοδο, κυκλοφορεί σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε βραδινή τους έξοδο, κυκλοφορεί σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με την ημερομηνία που έγινε το ποστ στο twitter, οι δυο τους βρέθηκαν χθες το βράδυ σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, όπου ο φακός κάποιου θαμώνα τους συνέλαβε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»