Γιάννα Τερζή: «Ήμουν τυχερή που ο γιατρός δεν με άφησε παράλυτη» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον όγκο στον νωτιαίο μυελό

07:09 - 22/02/2024

Η Γιάννα Τερζή συνάντησε τη Zoe Pre στο Podcast της στο Youtube όπου μίλησαν για όλους To άρθρο Γιάννα Τερζή: «Ήμουν τυχερή που ο γιατρός δεν με άφησε παράλυτη» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον όγκο στον νωτιαίο μυελό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννα Τερζή: «Ήμουν τυχερή που πήγα σε γιατρό που δεν με άφησε παράλυτη»

Στο διαδικτυακό κανάλι «ZoePreTV» έδωσε συνέντευξη η Γιάννα Τερζή.Στο διαδικτυακό κανάλι «ZoePreTV» έδωσε συνέντευξη η Γιάννα Τερζή.Ειδικότερα, η τραγουδίστρια μίλησε και για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, με την εγχείρηση που έκανε στον νωτιαίο μυελό. «Μου πήρε τρία χρόνια να το πω, σκεφτόμουν συνέχεια αν πρέπει ή όχι. Έκανα ένα χειρουργείο πριν τρία χρόνια στον νωτιαίο μυελό, πήγε πάρα πολύ καλά. Δεν είχα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή: «Ήμουν τυχερή που ο γιατρός δεν με άφησε παράλυτη»

Η Γιάννα Τερζή συνάντησε τη Zoe Pre στο Podcast της στο Youtube όπου μίλησαν για όλους και για όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία, για τα χρόνια που μετακόμισε στην Αμερική αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Πρώτη φορά που τραγούδησα και το έκανα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»