Ο Τάσος Χαλκιάς αποκαλύπτει: «Ήμουν αποτυχημένος παραγωγός κι έχασα πολλά λεφτά»

21:00 - 20/02/2024

Ο Τάσος Χαλκιάς μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στα χρήματα που έχασε, όταν έκανε ο ίδιος τον παραγωγό. «Ήμουν ο πρώτος στο ελληνικό θέατρο που ανέβασε τους Άθλιους. Εκείνη την εποχή ήμουν πολύ περήφανος γι’ αυτό το εγχείρημα. Οι Παγιδευμένοι είναι ένα περίπλοκο σίριαλ. Έχει τούρκικο concept και δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα», […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Χαλκιάς: «Ήμουν αποτυχημένος παραγωγός, έχασα λεφτά και φίλους»

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με αφορμή την παράσταση  «Οι To άρθρο Τάσος Χαλκιάς: «Ήμουν αποτυχημένος παραγωγός, έχασα λεφτά και φίλους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σπύρος Δημητρίου: Η νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του, η κουμπαριά με τον Απόστολο Λύτρα και το διαζύγιο από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

8 συμβουλές για να διατηρήσετε την ασφάλεια των παιδιών σας κατά τη διάρκεια των εορτών

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύπτει: «Ήταν κοινή μας απόφαση με τον Δημήτρη Καπουράνη να…»

Γιώργος Καράβας: Η αντίδραση στην ερώτηση για τη «διαμάχη» ανάμεσα στην Παπαγεωργίου και στη Χριστοπούλου

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Η εφηβεία μου ήταν άσχημη γιατί έφυγε ο αδελφός μου Παντελής όταν ήμουν 14»

Ελένη Χατζίδου: «Η πραγματική πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά ήταν χθες»