Δημήτρης Μαρκόπουλος: «Τα παιδιά μου πηγαίνουν σχολείο συνοδεία αστυνομικών λόγω απειλών»

11:37 - 15/02/2024

Οργισμένος εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της εξεταστικής για τα Τέμπη, Δημήτρης Μαρκόπουλος, με αφορμή τις απειλές κατά των παιδιών και της οικογένειάς του που καταγγέλλει ότι δέχεται. «Είναι γνωστό ότι εδώ και τρεις ημέρες, η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, δέχονται απειλές. Στο τηλεφωνικό κέντρο του γραφείου μου οι απειλές είναι μία καθημερινότητα: "Να σού πεθάνουν τα παιδιά, να βγάλεις καρκίνο"», είπε ο κ. Μαρκόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. «Στο τηλέφωνο γίνεται χαμός. Στο σκοτεινό διαδίκτυο και στο twitter οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να καταλάβει τι γίνεται. Χθες ακόμα και μια ανάρτηση μιας ανακοίνωσής μου στο facebook υπήρξε άνθρωπος ο οποίος βγήκ

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής