Σπύρος Πούλης για Γιώργο Λαμπάτο: «Κακώς άφησε τον εαυτό του να φτάσει σε αυτό το σημείο»

21:00 - 10/02/2024

Ο Σπύρος Πούλης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα το μεσημέρι του Σαββάτου στον […] The post Σπύρος Πούλης για Γιώργο Λαμπάτο: «Κακώς άφησε τον εαυτό του να φτάσει σε αυτό το σημείο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Πούλης για Γιώργο Λαμπάτο: Κακώς άφησε τον εαυτό του να φτάσει σε αυτό το σημείο

«Δεν μπορεί δηλαδή να άφησε έτσι ο Γιώργος τον εαυτό του, που είναι και καλός ηθοποιός». «Γιατί αφέθηκε τόσο πολύ; Ας κυνηγήσει τη δουλειά, δεν ξέρω πως», είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σπύρος Πούλης για Γιώργο Λαμπάτο: «Κακώς άφησε τον εαυτό του να φτάσει σε αυτό το σημείο»

Ο Σπύρος Πούλης μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα για την πορεία του To άρθρο Σπύρος Πούλης για Γιώργο Λαμπάτο: «Κακώς άφησε τον εαυτό του να φτάσει σε αυτό το σημείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σπύρος Πούλης για Γιώργο Λαμπάτο: “Κακώς άφησε τον εαυτό του να φτάσει σε αυτό το σημείο”

Ο Σπύρος Πούλης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τόσο για την πολιτική ορθότητα και...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σπύρος Πούλης για Γιώργο Λαμπάτο: “Κακώς άφησε τον εαυτό του να φτάσει σε αυτό το σημείο”

Διαβάστε το στο sinidisi.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Συγκλονίζει η Αμάντα Μανωλάκου: «Δεν μπορούσα ούτε να πάω στην τουαλέτα, με τάιζαν στο στόμα»

Αρχελάου 5: Προσπαθεί να κάνει στενό μαρκάρισμα στον γιο του κυρ Σωτήρη αλλά δεν τα καταφέρνει

Μαρία Ναυπλιώτου: «Έχω βιώσει πένθος για μεγάλο χρονικό διάστημα»

Πάνος Δημάκης για Πάνο Βλάχο: «Υπήρξε μέρα που έφαγε μόνο ένα μήλο στα γυρίσματα»

Ταμπού: Πείθεται να δώσει κατάθεση κι εκεί προχωράει σε μια απρόσμενη κίνηση

Χριστόφορος Πέσκιας: «Έχει τύχει να τσακωθώ σε συνεργασία μου, δεν τα πήγαμε καλά»