Τουρκία: Οι λόγοι που ο Πούτιν ανέβαλε το ταξίδι και τη συνάντηση με τον Ερντογάν

18:00 - 10/02/2024

Σε μεγάλη πίεση από τους δυτικούς συμμάχους βρίσκεται η Τουρκία λόγω της άρνησής της να επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ευρωπαϊκα πρωταθλήματα: Ανέτρεψε τη Βαλένθια η Μαγιόρκα και ανέβηκε πέμπτη στη La Liga - Σκόραρε κι έδωσε τη νίκη ο Σάλιακας στη Ζανκτ Πάουλι

Ειρήνη Μουρτζούκου: "Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να δώσω το παιδί μου" - Οι απαντήσεις της 24χρονης για την σύνδεση του θρίλερ της Αμαλιάδας με εμπόριο βρεφών (Βίντεο)

Μουρτζούκου: "Πήγε να πνίξει τη μεγάλη μου κόρη και στη μικρή έβγαλε μαχαίρι" - Μάρτυρας περιγράφει σοκαριστικά περιστατικά που βίωσαν οι κόρες του στα χέρια της 24χρονης (Βίντεο)

Συρία: Οι τζιχαντιστές "επέστρεψαν" στο Χαλέπι με "λουτρό" αίματος, πάνω από 277 νεκροί - Κατέλαβαν πέντε συνοικίες με αιφνιδιαστική ενέργεια (Εικόνες Βίντεο)

Τυνησία: Δύο μετανάστες πνίγηκαν και ένας αγνοείται μετά από ναυάγιο σκάφους που τους μετέφερε στην Ευρώπη

Euroleague: Παρέμεινε τρίτος ο Ολυμπιακός, έχασε ευκαιρία να τον πιάσει ο Παναθηναϊκός AKTOR - Στην κορυφή της βαθμολογίας η απίστευτη Παρί