ΑΡΧΙΚΗ
Παραπολιτικά
Πισπιρίγκου
Survivor
Νίκος Ξανθόπουλος
Ασεπ
Τηλεθέαση
Βρισηίδα Ανδριώτου
MasterChef
Σεισμός τώρα
Τζόκερ
Κατερίνα Στικούδη
Κατερίνα Καινούργιου
Υπουργείο Παιδείας
Κατερίνα Λέχου
Maestro
Κτηματολόγιο
Δήμητρα Αλεξανδράκη
Δέσποινα Βανδή
Συντάξεις
Σασμός
Documento
ΑΡΧΙΚΗ
Ασεπ
Τηλεθέαση
Βρισηίδα Ανδριώτου
Παραπολιτικά
Πισπιρίγκου
Survivor
Νίκος Ξανθόπουλος
HOT TOPICS
Σεισμός τώρα
Τζόκερ
Κατερίνα Στικούδη
Κατερίνα Καινούργιου
Υπουργείο Παιδείας
MasterChef
Δέσποινα Βανδή
Συντάξεις
Σασμός
Documento
Κατερίνα Λέχου
Maestro
Κτηματολόγιο
Δήμητρα Αλεξανδράκη
Τουρκία: Οι λόγοι που ο Πούτιν ανέβαλε το ταξίδι και τη συνάντηση με τον Ερντογάν
18:00 - 10/02/2024
Σε μεγάλη πίεση από τους δυτικούς συμμάχους βρίσκεται η Τουρκία λόγω της άρνησής της να επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία
Ερντογάν
Τουρκία
Πούτιν
ταξίδι
Ρωσία
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο
info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά
Ευρωπαϊκα πρωταθλήματα: Ανέτρεψε τη Βαλένθια η Μαγιόρκα και ανέβηκε πέμπτη στη La Liga - Σκόραρε κι έδωσε τη νίκη ο Σάλιακας στη Ζανκτ Πάουλι
Ειρήνη Μουρτζούκου: "Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να δώσω το παιδί μου" - Οι απαντήσεις της 24χρονης για την σύνδεση του θρίλερ της Αμαλιάδας με εμπόριο βρεφών (Βίντεο)
Μουρτζούκου: "Πήγε να πνίξει τη μεγάλη μου κόρη και στη μικρή έβγαλε μαχαίρι" - Μάρτυρας περιγράφει σοκαριστικά περιστατικά που βίωσαν οι κόρες του στα χέρια της 24χρονης (Βίντεο)
Συρία: Οι τζιχαντιστές "επέστρεψαν" στο Χαλέπι με "λουτρό" αίματος, πάνω από 277 νεκροί - Κατέλαβαν πέντε συνοικίες με αιφνιδιαστική ενέργεια (Εικόνες Βίντεο)
Τυνησία: Δύο μετανάστες πνίγηκαν και ένας αγνοείται μετά από ναυάγιο σκάφους που τους μετέφερε στην Ευρώπη
Euroleague: Παρέμεινε τρίτος ο Ολυμπιακός, έχασε ευκαιρία να τον πιάσει ο Παναθηναϊκός AKTOR - Στην κορυφή της βαθμολογίας η απίστευτη Παρί