«Merci Chef!». Μια εβδομάδα γαλλικής γεύσης με τυριά, σαμπάνιες και φουαγκρά
13:46 - 10/02/2024
Μαργαρίτα Πουρνάρα 10.02.2024 • 09:48 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Αποκλείεται να διαβάσει κανείς το πρόγραμμα της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας που ετοιμάζουν για πρώτη φορά η πρεσβεία της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, με τίτλο «Merci chef!», από τις 25 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2024, και να μην αισθανθεί ένα γλυκό γουργούρισμα στο στομάχι: από […]
Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net