«Merci Chef!». Μια εβδομάδα γαλλικής γεύσης με τυριά, σαμπάνιες και φουαγκρά

13:46 - 10/02/2024

Μαργαρίτα Πουρνάρα 10.02.2024 • 09:48 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Αποκλείεται να διαβάσει κανείς το πρόγραμμα της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας που ετοιμάζουν για πρώτη φορά η πρεσβεία της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, με τίτλο «Merci chef!», από τις 25 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2024, και να μην αισθανθεί ένα γλυκό γουργούρισμα στο στομάχι: από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ myvolos.net

Βολιβία: Υπό έκδοση ένταλμα σύλληψης κατά του πρώην Προέδρου Έβο Μοράλες

Ένθετο Κόσμος: «CYBERCAB» το καινούριο ρομποτικό ταξί χωρίς οδηγό

Χωρίς λούνα παρκ το παζάρι της Καρδίτσας – Πλειοδότρια η 78χρονη με το “λευκό” ποινικό μητρώο

Έρ. Σωτηροπούλου στο Πρώτο: Το σεξ στις μέρες μας είναι μπανάλ – Ταμπού έχει γίνει το συναίσθημα και το να λες σ’ αγαπώ (audio)

Unilever: Πούλησε το σύνολο των δραστηριοτήτων της στην Ρωσία στον όμιλο Arnest

Aυτοκίνητα: Μείωση πωλήσεων 5,6% τον Σεπτέμβριο