Τόνια Σωτηροπούλου για ομόφυλα ζευγάρια: «Είναι ανωμαλία να μην είναι νόμιμο να μπορούν να παντρευτούν»

20:09 - 08/02/2024

Καλεσμένη στo κανάλι της Zoe Pre στο Youtube βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου για ομόφυλα ζευγάρια: «Είναι ανωμαλία να μην είναι νόμιμο να μπορούν να παντρευτούν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τόνια Σωτηροπούλου: Είναι ανωμαλία να μην είναι νόμιμο να μπορούν να παντρευτούν δύο άτομα του ίδιου φύλου

«Ποιοι σε θεσμικές θέσεις μπορούν να κρίνουν αν εγώ έχω το δικαίωμα να ζήσω με όποιον άνθρωπο θέλω και να τον παντρευτώ;» πρόσθεσε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»