Έξαλλος ο Ευαγγελάτος με τη δικηγόρο του Hayate – “Βασάνιζε ΑμεΑ”, θα διαμαρτυρηθεί για διασυρμό;”
19:28 - 08/02/2024
Ένταση δημιουργήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου με τη δικηγόρο του 35χρονου youtuber Hayate, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε άτομα με αναπηρία σε ζωντανή μετάδοση σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και για εμπορία ανθρώπων. «Το ποια είναι η αλήθεια του εντολέα μου θα το ακούσει αύριο η ανακρίτρια. Πέραν αυτού όμως, έχω δει, έναν τηλεοπτικό διασυρμό και
Το άρθρο Έξαλλος ο Ευαγγελάτος με τη δικηγόρο του Hayate – “Βασάνιζε ΑμεΑ”, θα διαμαρτυρηθεί για διασυρμό;” εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βγήκε εκτός εαυτού ο Ευαγγελάτος με τη δικηγόρο του Hayate: «Βασάνιζε ΑμεΑ, θα διαμαρτυρηθεί για διασυρμό;»
Έξω φρενών έγινε ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη δικηγόρο του YouTuber, Hayate, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε άτομα με αναπηρία σε ζωντανή μετάδοση σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων. «Το ποια είναι η αλήθεια του εντολέα μου θα το ακούσει αύριο η ανακρίτρια. Πέραν αυτού όμως, έχω δει, έναν τηλεοπτικό διασυρμό και επικρίσεις. Έχω ακούσει πολλές ανακρίβειες» ανέφερε αρχικά η […]
The post Βγήκε εκτός εαυτού ο Ευαγγελάτος με τη δικηγόρο του Hayate: «Βασάνιζε ΑμεΑ, θα διαμαρτυρηθεί για διασυρμό;» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr