Θάνος Τζάνης: «Αν το παιδί μου μού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, θα ήμουν φυσικά αντίθετος»

14:00 - 07/02/2024

Ο Θάνος Τζάνης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη […] The post Θάνος Τζάνης: «Αν το παιδί μου μού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, θα ήμουν φυσικά αντίθετος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θάνος Τζάνης: Αν το παιδί μου μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, θα ήμουν φυσικά αντίθετος

«Θα προσπαθούσα να κάνω κάτι» δήλωσε ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θάνος Τζάνης: "Αν το παιδί μου μού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, θα ήμουν φυσικά αντίθετος"

"Θα προσπαθούσα να κάνω κάτι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θάνος Τζάνης: Αν το παιδί μου μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, θα ήμουν φυσικά αντίθετος

«Θα προσπαθούσα να κάνω κάτι» δήλωσε ο τραγουδιστής Ο Θάνος Τζάνης τοποθετήθηκε ως προς το θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών, την ομοφυλοφιλία, τον γάμο του και άλλα, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Καταρχάς, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Ένα παιδί πρέπει να έχει μπαμπά και μαμά. Φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, […] The post Θάνος Τζάνης: Αν το παιδί μου μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, θα ήμουν φυσικά αντίθετος appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε