Δέσποινα Μοίρου: «Είχα σχέση με τον Τζακ Νίκολσον – Χωρίσαμε γιατί άρχισε να αρρωσταίνει»

22:09 - 06/02/2024

Η Δέσποινα Μοίρου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη ζωή της στην Αμερική, ενώ πέρασε To άρθρο Δέσποινα Μοίρου: «Είχα σχέση με τον Τζακ Νίκολσον – Χωρίσαμε γιατί άρχισε να αρρωσταίνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Δέσποινα Μοίρου εξομολογείται: «Είχα σχέση με τον Jack Nicholson. Χωρίσαμε γιατί άρχισε να αρρωσταίνει»

Η Δέσποινα Μοίρου μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στη ζωή της στην Αμερική, ενώ έκανε και μερικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. «Ισχύει ότι είχα σχέση με τον Jack Nicholson. Δεν είχα σκοπό να το φανερώσω ποτέ, γιατί ο Jack Nicholson πάσχει από άνοια τα τελευταία χρόνια. Μέναμε μαζί τρία χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσω […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»