Το πόρισμα για τον θάνατο της 9χρονης από στρεπτόκοκκο, νεκρός και 28χρονος – Το πρώτο ανησυχητικό σύμπτωμα

11:58 - 06/02/2024

Ανήσυχοι είναι οι γονείς παιδιών, μετά τον θάνατο ενός 9χρονου κοριτσιού στο Διδυμότειχο που ήταν θετικό στον στρεπτόκοκκο. Σήμερα έγινε γνωστός και ο θάνατος ενός 28χρονου από τον Τύρναβο Λάρισας. Το 2023, από την πιο σοβαρή έκφραση του στρεπτόκοκκου Α, κατέληξαν δέκα παιδιά. Λοίμωξη αναπνευστικού συστήματος και οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια συνεπεία λοίμωξης από στρεπτόκοκκο είναι […] Το άρθρο Το πόρισμα για τον θάνατο της 9χρονης από στρεπτόκοκκο, νεκρός και 28χρονος – Το πρώτο ανησυχητικό σύμπτωμα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το πόρισμα για τον θάνατο της 9χρονης από στρεπτόκοκκο, νεκρός και 28χρονος – Το πρώτο ανησυχητικό σύμπτωμα

Ανήσυχοι είναι οι γονείς παιδιών, μετά τον θάνατο ενός 9χρονου κοριτσιού στο Διδυμότειχο που ήταν θετικό στον στρεπτόκοκκο. Σήμερα έγινε γνωστός και ο θάνατος ενός 28χρονου από τον Τύρναβο Λάρισας. Το 2023, από την πιο σοβαρή έκφραση του στρεπτόκοκκου Α, κατέληξαν δέκα παιδιά. Λοίμωξη αναπνευστικού συστήματος και οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια συνεπεία λοίμωξης από στρεπτόκοκκο είναι […] The post Το πόρισμα για τον θάνατο της 9χρονης από στρεπτόκοκκο, νεκρός και 28χρονος – Το πρώτο ανησυχητικό σύμπτωμα appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά