Αντώνης Καφετζόπουλος κατά του Γιώργου Νταλάρα: Φτηνά τη γλίτωσαν οι δημοσιογράφοι

20:00 - 29/01/2024

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος τη στάση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι σε δημοσιογράφους  που του ζήτησαν να κάνει δηλώσεις για τις απαντήσεις καλλιτεχνών σε επικρίσεις του. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος πριν από αρκετά χρόνια είχε βρεθεί στο πλευρό του αξέχαστου Τζίμη Πανούση κατά τη δικαστική διαμάχη που είχε τότε ο σατυρικός καλλιτέχνης με τον ... Περισσότερα To άρθρο Αντώνης Καφετζόπουλος κατά του Γιώργου Νταλάρα: Φτηνά τη γλίτωσαν οι δημοσιογράφοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Καφετζόπουλος κατά Γιώργου Νταλάρα: «Παλιά δέρνανε δημοσιογράφους, οπότε φτηνά τη γλιτώσατε»

Ο δημοφιλής ηθοποιός πριν από αρκετά χρόνια είχε βρεθεί στο πλευρό του Τζίμη Πανούση στη δικαστική διαμάχη με τον τραγουδιστή

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βασίλης Μαυρογεωργίου: «Με το “Έχω παιδιά” έχω αρχίσει να φαντάζομαι τον εαυτό μου με μια τέτοια οικογένεια»

Νεκροί δύο στρατιώτες από ισραηλινή επίθεση στα νότια του Λιβάνου

Στη Θεσσαλονίκη έκαψαν σημαίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Αναλυτικά η αυριανή πρόγνωση του καιρού

Κολοσσός – Παναθηναϊκός 84-89: Δύσκολη νίκη στην Ρόδο για τους «πράσινους»

Αναστάτωση στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ρίχνει αιχμές στον βασιλιά Κάρολο για έλλειψη ενσυναίσθησης