Ξέσπασε σε λυγμούς η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον αέρα του ΑΝΤ1: «Δεν το περίμενα καθόλου αυτό»
13:00 - 27/01/2024
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» ήταν σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε […]
The post Ξέσπασε σε λυγμούς η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον αέρα του ΑΝΤ1: «Δεν το περίμενα καθόλου αυτό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε σε λυγμούς η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν έχω να πω τίποτα. Νιώθω σαν κάποιος να μου χάιδεψε
Συγκινήθηκε η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου με το αφιερωματικό βίντεο που παρουσίασαν για εκείνηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΞέσπασε σε λυγμούς η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον αέρα του ΑΝΤ1: Δεν το περίμενα καθόλου αυτό
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» ήταν σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς, όταν είδε το βίντεο – αφιέρωμα που της είχε ετοιμάσει ο Τάσος Μπιμπισίδης. Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, η Μπέττυ Μαγγίρα έσπευσε να την αγκαλιάσει: «Να σου κάνω μια αγκαλιά γιατί έχεις συγκινηθεί πάρα πολύ, αγάπη μου. Και πραγματικά, συγκινούμαστε κι εμείς που σε βλέπουμε να συγκινείσαι». Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε κλαίγοντας: «Αχ παιδιά! Είναι σοκαριστικό το να ακούς τη σωστή πλευρά των πραγμάτων. Χίλια συγγνώμη, δεν το περίμενα καθόλου αυτό. Με συγκίνησαν όλα, είναι όλη η αλήθεια. Νιώθω σαν κάποιος να μου χάιδεψε την ψυχή».
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠηνελόπη Αναστασοπούλου: Ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Μαγγίρα – «Δεν το περίμενα καθόλου αυτό»
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚου». Μάλιστα, λίγο
To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Μαγγίρα – «Δεν το περίμενα καθόλου αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr«Kατέρρευσε» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον «αέρα» του ΑΝΤ1
Σε λυγμούς ξέσπασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθώς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «I Love Σου Κου». Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.gr«Kατέρρευσε» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον «αέρα» του ΑΝΤ1
Σε λυγμούς ξέσπασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθώς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει…
Διαβάστε το στο onsports.gr